Η ιστορία μας

Σήμερα που οι ρυθμοί της ζωής γίνονται όλο και πιο γρήγοροι και πιεστικοί, η ανάγκη για ένα γρήγορο σνακ γίνεται ακόμα πιο έντονη! Έτσι οι τραγανές μπάρες μούσλι Nature Valley καλύπτουν την ανάγκη για ένα γρήγορο σνακ, προσφέροντας μια πολύ γευστική λύση με βρώμη ολικής άλεσης! Η ατομική τους συσκευασία, που περιέχει 2 τραγανές μπάρες, τις κάνει ιδανικές για σνακ στη δουλειά, στην εκδρομή ακόμα και όταν βρίσκεστε στο δρόμο!

Η εταιρεία General Mills είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των μπαρών για σνακ με τη μάρκα Nature Valley. Η General Mills συνέβαλε στη δημιουργία της κατηγορίας των granola bars στις ΗΠΑ με τις τραγανές μπάρες μούσλι. Αν και οι ΗΠΑ είναι η πρώτη αγορά όπου λανσαρίστηκε το Nature Valley και παραμένει η μεγαλύτερη του αγορά, τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυξημένη προσπάθεια για την παγκοσμιοποίηση της μάρκας. Έτσι σήμερα το Nature Valley είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως στην Αγγλία, την Αυστραλία, τον Καναδά , τη Ρωσία και σε πολλές άλλες, όπως και στην Ελλάδα, όπου λανσαρίστηκε το 2007.

Η παραγωγή του Nature Valley

Τα προϊόντα Nature Valley που διατίθενται στην Ελλάδα παράγονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της General Mills, στο San Adrian της Ισπανίας. Το εργοστάσιο πληροί προδιαγραφές υψηλότατης ποιότητας και λειτουργεί υπό τις αρχές του FSSC 22000:2005, που περιλαμβάνει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005, PAS 220:2008 και επιπλέον απαιτήσεις του FSSC 22000. Επίσης οι πρώτες ύλες & τα υλικά προέρχονται από ελεγμένους και εγκεκριμένους προμηθευτές και κατά την παραγωγική διαδικασία εφαρμόζεται σύστημα διασφάλισης ποιότητας και σύστημα HACCP.

Τέλος, οι τραγανές μπάρες μούσλι Nature Valley είναι πιστοποιημένες σαν προϊόντα Kosher και Halal.